Onze dienstverlening

Thalia Thuiszorg is uniek in wat zij doet. Haar dienstverlening is erg flexibel en kan snel worden ingezet. Goede zorg begint bij betrokkenheid en een luisterend oor. Hierbij staat de cliënt te allen tijde centraal, er wordt zo goed mogelijk ingespeeld op de specifieke wens en behoefte van de cliënt. Zo biedt Thalia optimale begeleiding met een menselijke visie.

Thalia Thuiszorg is er voor mensen die hulp nodig hebben bij het huishouden of het behouden van een structuur hierin. Maar onze dienstverlening gaat nog verder. Naast huishoudelijke hulp, bieden wij ook persoonlijke begeleiding. Dit bestaat onder andere uit ondersteuning bij dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, bijhouden van administratie, wegwijs maken op de gsm of pc en het maken van afspraken.

Hoe werken wij?

Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de zorg goed is. Daarom zoeken wij samen met u een geschikte medewerker die het vaste gezicht bij u thuis wordt. Zo heeft u altijd iemand bij u die betrokken is bij uw situatie en precies weet hoe u de hulp het liefst ontvangt.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen komt er een relatiemanager van ons bij u langs voor een intakegesprek. Samen met u wordt bekeken wat de individuele behoefte is; voor welke activiteiten u ondersteuning nodig heeft en welke manier van werken het beste bij u past. De nadruk ligt hierbij altijd op het stimuleren van de zelfredzaamheid en het zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.