Over Thalia

Thalia levert schoonmaakondersteuning en persoonlijke begeleiding aan mensen die dit niet (meer) zelf kunnen. Wij zorgen voor een schone en leefbare omgeving. Cliënten kunnen rekenen op onze ondersteuning, zodat zij zo lang en prettig mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen wonen. Hierbij staan de mensen binnen die omgeving altijd centraal. Wij houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen voor de schoonmaakondersteuning en wij selecteren alleen medewerkers die vakbekwaam, betrouwbaar en vriendelijk zijn.

Heeft u nog specifieke vragen of wensen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Betrouwbaar & Cliëntgericht

Betrouwbaarheid is voor ons belangrijk. Elke cliënt verdient iemand waarop kan worden vertrouwd, een hulp waar hij of zij zich prettig bij voelt.

Bij ons ligt de nadruk op zelfredzaamheid en staat de cliënt centraal. Het doel van onze ondersteuning is dat de cliënt zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Dit resultaat wordt bereikt door het dienstverleningsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij passen de zorg aan aan uw wensen en behoeften. Ook hechten wij waarde aan een sterke band tussen u en onze medewerker. Hoe prettiger de dienstverlening voor u verloopt, hoe gemakkelijker het resultaat wordt bereikt.  Zo kunt u zo lang mogelijk op een goede en veilige manier in uw eigen leefomgeving blijven wonen.